BEL DIRECT 0251-262 099
WELKOM IN
de wereld van hout.

De stembus is geopend van 25-11-2023 10.00 uur t/m 30-11-2023 13.00 uur.

Voor IJmond Timmerfabriek B.V. is deze week een hele bijzondere. Na een halfjaar van bijeenkomsten, speeddates, jurybeoordelingen en bedrijfsbezoeken is het dan bijna zover: de Grande Finale van de Sterkste Schakel Verkiezing. Het is nu de beurt aan u om te stemmen op de meest klantgerichte (duurzame) organisatie van Kennemerland!

Wat doen we?

Dagelijks maken wij met passie houten kozijnen, ramen en deuren. Waarbij we ons inzetten voor een betrouwbare en tijdige levering van kwaliteitsproducten. Klantgericht en betrouwbaar. 

UTILITEITSBOUW

Grote in series geproduceerde oplages. In een relatief kort tijdsbestek. IJmond Timmerfabriek is ook voor grote projecten dé juiste bouwpartner.

RENOVATIE

Veel gebouwen krijgen een tweede leven. Wij produceren specifieke renovatiekozijnen op maat. Zo leveren wij áltijd het juiste eindproduct.

NIEUWBOUW

Een groot nieuwbouwproject of een enkele / vrijstaande woning. Wij denken graag mee met de architect of andere zakelijke opdrachtgever.

passief bouw

Energie neutraal bouwen vraagt om slimme inzet van kozijnen en toepassing van het juiste glas. Wij maken het graag.

partner in plaats van leverancier

IJmond Timmerfabriek wil voor haar opdrachtgevers graag een partner zijn en niet uitsluitend een toeleverancier. Wij zijn in alle fases van het bouwproces een betrokken bouwpartner.

Kennis van toen, gecombineerd met de technieken van nu.

Elk bouwproject start met een ontwerp. Hieruit volgen de eisen en specificaties voor kozijnen, ramen en/of deuren. Bijzondere ontwerpen, waarbij ronde of getoogde kozijnen en ramen zijn toegepast, vragen nog eens extra vakkennis. Gelukkig hebben wij een passie voor hout. En dus denken onze vakmensen graag mee. Zo komen we samen tot de best passende oplossing.

Tijdens elke stap in het productieproces van zagen, frezen tot montage van de onderdelen. Een ding is helder: kwaliteit staat boven alles. Ons verregaande geautomatiseerd productieproces levert maatvaste en hoogwaardige kwaliteitsproducten op. Dit, gecombineerd met een uitgekiende planning, zorgt ervoor dat wij flexibel kunnen produceren. Probleemloos voeren wij maatwerkprojecten naast lopende projecten uit.

Tijdig en betrouwbaar. Want afspraak is afspraak. En daar draait het uiteindelijk om!

ijmond-timmerfabriek-deur-2
ijmond-timmerfabriek-deur-2

WORDT OOK BOMENPARTNER!

bomen planten MÉT IMPACT

De wereld heeft meer bos nodig. Daarom zetten we ons bij IJmond Timmerfabriek in voor een bosrijke wereld. Dé duurzame manier om onze C02-uitstoot te compenseren. Dat doen wij door middel van ons bomenpartnerschap. 

Voor élk kozijn dat wij produceren, planten wij in samenwerking met onze opdrachtgevers bomen in Nederland én in het buitenland. Wil jij ook een steentje bijdragen? 

ijmond-timmerfabriek-certificaat

Waar wij goed in zijn?

IJmond Timmerfabriek produceert kozijnen, ramen en deuren. Grote series, projectmatig of maatwerk  geproduceerde producten van hoge kwaliteit. Dáár zijn we echt goed in.

ijmond-timmerfabriek-kozijn

Waarom IJMOND Timmerfabriek