BEL DIRECT 0251-262 099
WELKOM IN
de wereld van hout.

2e Plaats

De sterktste schakel van regio kennemerland 2023

De sterktste schakel van regio kennemerland 2023 kennemerland 2023

De sterktste schakel van regio kennemerland 2023

betrouwbare, tijdige levering van kwaliteitsproducten

Door de kennis van ons team kunnen we ons echt onderscheiden. Gedreven door onze passie zijn we flexibel en klantgericht. De vakkennis van onze specialisten maakt iedere dag opnieuw het verschil bij het ontwikkelen van innovaties waardoor we nóg efficiënter kunnen werken. En een betrouwbare bouwpartner kunnen zijn.

ons betrouwbaar team

OEPS. FOUTJE BEDANKT!

Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten, leren we iedere dag. Want bij IJmond Timmerfabriek werken mensen. En waar gewerkt wordt …

Dus zelfs wij maken fouten. Maar kleine foutjes zijn wat ons betreft cadeautjes. We lossen ze niet alleen op, we leren ook heel bewust van onze fouten. Want morgen doen we het graag wéér beter dan vandaag.

Wat wij beloven aan onze bouwpartners

Dagelijks maken wij met passie houten kozijnen, ramen en deuren. Waarbij we ons inzetten voor een betrouwbare en tijdige levering van kwaliteitsproducten. Klantgericht en betrouwbaar. Dát is wat wij onze bouwpartners beloven. 

klantgericht en betrouwbaar

Door écht te luisteren naar onze klanten, komen wij altijd met de passende oplossing.  Want bouwen doen we graag samen. We denken waar nodig mee. En geven advies over materialen en eigenschappen van kozijnen, ramen en deuren.

hoge kwaliteit boven alles

Uitgekiende planning, efficiënte fabrieksindeling en verregaande automatisering. Wij produceren grote partijen, kleine series of individueel maatwerk. Maar wat en hoe we het ook doen: wij leveren kwaliteit. Daar doen we géén enkele consessie aan. 

WORDT OOK BOMENPARTNER!

bomen planten MÉT IMPACT

De wereld heeft meer bos nodig. Daarom zetten we ons bij IJmond Timmerfabriek in voor een bosrijke wereld. Dé duurzame manier om onze C02-uitstoot te compenseren. Dat doen wij door middel van ons bomenpartnerschap. 

Voor élk kozijn dat wij produceren, planten wij in samenwerking met onze opdrachtgevers bomen in Nederland én in het buitenland. Wil jij ook een steentje bijdragen? 

ijmond-timmerfabriek-certificaat

ook geïnteresseerd in onze producten?

Onze producten voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Wij werken uitsluitend met hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen met het FSC® hout, of PEFC hout keurmerk.

ijmond-timmerfabriek-kozijn

Waarom IJMOND Timmerfabriek